TIGLA METALICA


NOU-tigRES SUBLIM

 
NOU-tigRES SUBLIM


"tigRES SUBLIM" este noul model de tigla metalica, unic in Romania, produs de Metale International sub brand-ul Tigres, ce se remarca printr-un profil inalt si o adancime de ambutisare pronuntata. Acest profil ofera acoperisului dumneavoastra un aer modern, elegant, dar si o rezistenta sporita.
 
Este produs din otel de cea mai buna calitate, de grosimi cuprinse intre 0.40mm - 0.55mm, zincat, acoperit cu un strat de vopsea in varianta lucioasa sau mata (sidef). Tigla metalica tigRES SUBLIM poate fi livrata cu lungimi cuprinse intre 3 si 14 module. tigRES SUBLIM beneficiaza de un sistem inovativ de imbinare, ce permite montajul prin suprapunerea modulelor de tigla in ambele parti laterale. Acest tip de imbinare usureaza semnificativ atat procesul de montaj cat si costurile acestuia.Tigla metalica tigRES SUBLIM poate fi livrata in 9 culori de baza, atat in variante lucioase cat si mate (sidef):
 
 
* Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul TIGRES.
 

 

Alternative content

Materiale de constructii

Profile PVC Veratec